Hivatkozás

Tengerészgyalogos kiképzési elemekkel bootoltunk és streameltünk Patríciáért!

Közel 70 különböző korú és edzettségű mozogni vágyó gyűlt össze vasárnap délelőtt az angyalföldi Dobos C. József Szakképző Iskola sportcsarnokában, hogy a szokásos heti edzésadagját megfejelje még egy jótékony célú bootolással a Boot Up Network invitálására. A vasárnapi önkínzás elsődleges célja az alig egy hónapja daganatos betegséggel diagnosztizált Péchy Patrícia részére elszántság, akaraterő és energia átadása volt. Mindez valós időben történt, hiszen ügyes kezű informatikusok élő internetes, webkamerás kapcsolatot létesítettek a jelenleg is kezelés alatt álló középiskolás lánnyal, aki így online nézhette végig a kétórás foglalkozást.

Ők lettek 2016 Testébresztői

A zsűri döntése alapján 2016 Testébresztője Pálos Attila lett. Az okleveles szakedző a VitaKid sportegyesület elnökeként azon dolgozik, hogy az élsportban részt nem vevő gyerekeknek is lehetőséget nyújtsanak az rendszeres mozgásra. Ez egy olyan közösség, ahol azoknak a túlsúlyos gyerekeknek sem ciki sportolni, akik ma már majdnem annyian vannak, mint az átlagos testsúlyúak és a soványak.

Vitakid a Nők Lapjában

Érdemes megvenni a legfrissebb Nők Lapját, ugyanis Kisnémet Mónikát és Pálos Attilát is megszólaltatták a gyermekkori elhízással kapcsolatban. Természetesen szó esik a Vitakidről is.

BOOT CAMP

A BOOT CAMP AMERIKÁBAN MÁR AZ EGYIK LEGNÉPSZERŰBB EDZÉSMÓDSZER, LASSAN MEGHÓDÍTJA A TÖBBI KONTINENST IS. MAGYARORSZÁGON MÉG GYEREKCIPŐBEN JÁR EZ A MOZGÁSRENDSZER, DE ÍGY IS MÁR 3-400 BOOTCAMPESRŐL TUDUNK, AKIK AKTÍV KIS LÉTSZÁMÚ CSAPATOKBAN AZ ORSZÁG TÖBB PONTJÁN ŰZIK EZT A SPORTOT.

Több mint sport! Az elhízott gyermekekért!

Az Országos Gyermek Egészségügyi Intézet adatai szerint ma jóval több a súlyosan elhízott gyermek, mint 20 évvel ezelőtt. A számokkal nehéz vitatkozni, a kérdés inkább az, hogy miként lehet rávenni a túlsúlyos gyerekeket a mozgásra, mennyire partner ebben a szülő. Pálos Attila, a VitaKid Sportegyesület elnöke volt a Reggeli Start vendége.

Kipróbáltuk: Boot up – Life.hu

Még nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel – a héten a Boot Up! kerül terítékre.

Kékben a zöldben – csodahétvége Galyatetőn

Az elmúlt héten annyi jó hírt kaptunk a Galyatetőn zajló fejlesztésekről, hogy kis csapatunkkal a Kéktúra egyik legszebb szakaszán mi is nekivágtunk a hegynek. Az erdő az ősz egész színkavalkádját felvonultatta előttünk a Mátraházáról indult túránk során.

Boot Camp | BioTech USA Sport

A Boot Camp Amerikában már az egyik legnépszerűbb edzésmódszer, lassan meghódítja a többi kontinenst is. Magyarországon még gyerekcipőben jár ez a mozgásrendszer, de így is már 3-400 bootcampesről tudunk, akik aktív kis létszámú csapatokban az ország több pontján űzik ezt a sportot.