Boot Camp

Boot CampLassan két éve, hogy kipattant egy ötlet a fejemből – létrehozni egy olyan sportcsapatot, ahol az emberek szeretnek lenni, ahol az edzés mellett barátságok alakulnak ki, jól érzik magukat. Ahol tényleg profi, tapasztalt, emberségből jeles edzők fogadják a vendégeket Budapesten több helyszínen, egy csapatnév alatt, képviselve ezt a szellemiséget.
Így hoztuk létre a Boot UP Networköt, ami azóta Magyarország legnagyobb Boot Camp csapatává nőtte ki magát.

A Boot Camp edzésről:

Próbáld ki, milyen egy kiképzőtábor a civil életben. A BootCamp edzés az amerikai tengerészgyalogság erőnléti kiképzési módszereit tette civil emberek számára is „élvezhetővé”. Edzéseinken a kemény edzések mellet jó hangulat, csapatmunka van, ami kihat az edzés utáni emberi kapcsolatainkra is, közösségteremtő ereje van.

Mire számíthatsz a Boot Camp-en?

  • Intenzív, de mégis „szórakoztató” edzésekre.
  • Jó hangulatra, motivációra.
  • Állóképességi és erőállóképességi gyakorlatokra.
  • Futások, utánzójárások, páros gyakorlatok, sorversenyek, sajáttestsúlyos gyakorlatok, köredzés, core tréning, metabolikus felpörgetés.
  • Mobilizálható eszközök, elsősorban TRX, gumikötél, medicin labda, agility band, gumiabroncs, tereptárgyak, mint fitnesz eszközök.
  • Szabadtér, friss levegő.
  • EREDMÉNYEK – semmi csoda eszköz és ígéret. Aki komolyan veszi és az étrendje is a céljainak megfelelően alakul, ott a siker garantált!! Ne dőlj be semmiféle divatdiétának, csak a hosszútávú életmódváltás a célravezető!
  • Hatékony alakformálás, zsírégetés, atletikus, funkcionális izomzat, megnövekedett teljesítőképesség.

Mindenki számára megfelelő edzésmódszer, a maga szintjén próbál mindenki minél többet kihozni. A csapatszellem úgyis motiváló lesz…
A sportágat ajánlom mindenkinek, aki szereti a változatos edzéseket, szeretne kiegészitő edzést végezni fő sportága mellett (testépités, fitness, aerobic, futás, stb.), szeretne a jó állóképesség mellett a hétköznapokban is használható kondicionális és koordinációs képességekre és esztétikus testre szert tenni (ezért azért keményen meg kell dolgozni, 1 edzés nem edzés… 🙂 )
Nincs rivalizálás, trendi ruhák és cipők… Abban jössz, amiben jól érzed magad. Senki nem fog kinézni a szakadt melegítő miatt.
Bővebb információ a Boot Up Network weboldalán


Több kép a galériában