Személyi edzés

Céltól függetlenül a közös munka menete nálam a következő:

személyi edzésElső találkozásunkkor leülünk beszélgetni lehetőségeidről, céljaidról. Ezt követi egy rövid állapotfelmérés, hogy meghatározzuk, honnan is indulunk.

A személyi edzés első lépéseként felveszem a személyes adataidat, majd az orvosi- és egészségügyi kérdések jönnek. Ha van 3 hónapnál nem régebbi vérvizsgálati eredményed, vizeletvizsgálati eredményed, EKG le- leted, akkor azokat hozd el Magaddal. Ha nincs, keríts rá időt, hogy mire elkezdjük a közös munkát, ezek meglegyenek (pár perc alatt megvannak). Ezekre azért van szükség, hogy biztosak lehessünk abban, hogy nincsen olyan kizáró ok, ami miatt nem szabadna sportolásba kezdened. A vér és vizelet leletből a szervezet megfelelő működésére utaló jeleket kaphatunk (pl. cukorszint, koleszterin szintek, veseműködés megfelelő-e, nincs-e lappangó gyulladás, betegség a szervezetedben, stb.). A nyugalmi EKG vizsgálat a nyugalmi szívműködésről ad képet, esetleges elváltozásokra és működési zavarokra hívja fel a figyelmet, amik esetleg kizáró vagy korlátozó okai lehetnek a sportolásodnak. Ezeket ránézésre senki sem tudja megállapítani, még Te magad sem. Pontosabb képet a terhelhetőségedről egy terheléses EKG vizsgálat adhat, amire előre kell időpontot megbeszélni.

Igényektől és lehetőségektől függően megszervezek számodra a Sportkórházban egy teljes körű terheléses kivizsgálást, ami alapján teljes képet kapunk edzettségeid paramétereiről.

Amennyiben szükséges, egyéni felmérést kérek gyógytornász kollégámtól valamint, ha speciális esetről van szó, dietetikus kollégámhoz irányítalak.

Ezekre mind azért van szükség, hogy tényleg személyre szabottan tudjak Veled dolgozni , hiszen minden ember más, nincs két egyforma.

személyi edzőEdzéseinkhez javaslom a Polár pulzuskontroll rendszer használatát. Igény szerint az óra beszerzésében és használatának betanításában segítek.

A közös edzéseken az első perctől kezdve Veled vagyok. Megtanítom Neked a helyes bemelegítést, az edzés menetét, gyakorlatokat, a kardió gépek használatát, a levezetést. Minden edzésedet dokumentálom, bármikor visszanézhetőek valamint ez segít a következő edzések megtervezésében.

Amikor nem közösen edzünk, segítem munkádat emailes konzultációval.

Egy személyi edzésen lehetőleg egy, maximum két emberrel dolgozok, ennél többnél nem tudok minőségi munkát adni, ami nevem védjegye.

Otthoni edzés

A személyi edzést kérheted otthonodba is! Igény szerint házhoz megyek. A hely adottságait kihasználva tervezem meg edzéseinket. A szükséges eszközöket hozom magammal. Otthoni edzések ára magasabb az utazásom miatt, mint a termes !

Kérj egy időpontot

[row]
[column sm=”8″ xclass=”col-sm-offset-2″]

  Név*

  Email cím*

  Telefonszámod*

  Miben segíthetek?

  Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót


  [/column]
  [/row]