Gyerekprogram

gyerekprogram az ovibanA VitaKid SE-t olyan lelkes szakemberek alapították már több mint három éve, akik nemcsak felismerték a gyerekek és fiatalkorúak egyik legnagyobb problémáját: a gyerekkori elhízást, hanem tenni is szeretnének ellene.
Az alapítók célja az volt, hogy egy olyan sportolási lehetőséget adjunk a gyerekek és fiatalok számára, ahol a versenysportból fakadó hatalmas fizikai és pszichés megterhelés nem létezik, ahol a sport tényleg örömforrás. Ugyanakkor egy olyan komplex program, amiben minden fontos rész megtalálható, ami testi lelki egészséghez kapcsolódik.
Tagjaink közé kiemelt szeretettel várunk túlsúllyal rendelkező gyerekeket is. Ők azok, akik esetleg lelki okok miatt sem, többek között a kudarcélménytől, a megszégyenüléstől, kudarcélménytől tartva nem mernek sportoló közösségbe menni.

A gyerekprogram részei, melyek egymást erősítve fejtik ki a hatásukat hosszú távon:

  • Korszerű sportágak és edzésrendszerek. A mai iskolai testnevelés tematikája évtizedek óta alig változott. Ami jó volt 50 éve az nem biztos, hogy most is az. A sporttudomány sokat fejlődött azóta. Gyerekprogram kínálatunkban funkcionális mozgásfejlesztő torna, cross tréning, boot camp, gerinctorna, jóga, küzdősportok vannak. Csupa olyan mozgásforma, amiben örömüket lelik a gyerekek, megvan az örömfaktor.
  • Önismereti foglalkozások: Kisnémet Mónika, a csapatunk pszichológusa ​ foglalkozásainkon önismereti, önbizalom-fejlesztő, stb. elméleti órákat tart a fiataloknak.
  • Táplálkozási ismeretek elméleti és gyakorlati foglalkozások: Török Eszter a csapat dietetikusa, olyan alapismeretekre tanítja meg tagjainkat, amik segítenek a helyes táplálkozási szokások kialakításában.

Az előadásokra a szülőket is szeretetettel várjuk, hiszen a gyerekek helyes élelmezése az Ő kezükben van.

  • Rendszeres családi túrák szervezése
  • Edzőtáborok

Bővebb információ a Vitakid weboldalán

Több kép a galériában