Hírek, események

MERKAPT

Tengerészgyalogos kiképzési elemekkel bootoltunk és streameltünk Patríciáért!

Közel 70 különböző korú és edzettségű mozogni vágyó gyűlt össze vasárnap délelőtt az angyalföldi Dobos C. József Szakképző Iskola sportcsarnokában, hogy a szokásos heti edzésadagját megfejelje még egy jótékony célú bootolással a Boot Up Network invitálására. A vasárnapi önkínzás elsődleges célja az alig egy hónapja daganatos betegséggel diagnosztizált Péchy Patrícia részére elszántság, akaraterő és energia átadása volt. Mindez valós időben történt, hiszen ügyes kezű informatikusok élő internetes, webkamerás kapcsolatot létesítettek a jelenleg is kezelés alatt álló középiskolás lánnyal, aki így online nézhette végig a kétórás foglalkozást.

Ők lettek 2016 Testébresztői

A zsűri döntése alapján 2016 Testébresztője Pálos Attila lett. Az okleveles szakedző a VitaKid sportegyesület elnökeként azon dolgozik, hogy az élsportban részt nem vevő gyerekeknek is lehetőséget nyújtsanak az rendszeres mozgásra. Ez egy olyan közösség, ahol azoknak a túlsúlyos gyerekeknek sem ciki sportolni, akik ma már majdnem annyian vannak, mint az átlagos testsúlyúak és a soványak.

Szúrni vagy nem szúrni… ez itt a kérdés.

Bármilyen sportágat űzve idővel felmerül a kérdés benned, vajon hogy tudnál jobb lenni a másiknál. Egy darabig növelheted a heti edzésszámot, gondolva, hogy az biztos segít.. Ha nem rendelkezel sportszakmai ismeretekkel , lehet elsiklasz a kellő regenerációs idő biztosítása felett mint a teljesítmény növelés kulcsán.. Csak edzel és edzel.. Szeretnél gyorsabban futni , nagyobbat ugrani, erősebbet ütni,nagyobb súlyt felemelni mint az "ellenfeled". Nézzük a testépítést ami a foci után talán az egyik legnépszerűbb szabadidő sport sok országban. A…

Vitakid a Nők Lapjában

Érdemes megvenni a legfrissebb Nők Lapját, ugyanis Kisnémet Mónikát és Pálos Attilát is megszólaltatták a gyermekkori elhízással kapcsolatban. Természetesen szó esik a Vitakidről is.